KIRŞEHİR / KAMAN - Kaman İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Tübitak 4006 bilim fuarı 3-4-5 Nisan tarihlerinde gerçekleşti.Bilim fuarının açılışına İlçe Kaymakamımız Nurullah KAYA, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Zehra KORKMAZ ve Ramazan KILIÇ VE İlçe daire amirleri katıldılar.Fuar açılışı ve kurdele kesimi İlçe Kaymakamımız Nurullah KAYA tarafından yapıldı.Okulumuz tarafından hazırlanan toplam 12 proje fuarda sergilendi.Bu etkinliğin gerçekleşmesinde okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve okul idaresine teşekkür eder , çalışmalarında başarılar dileriz.

Mrt

Kaman İlçe Milli Eğitim tarafından Millet kursu projesi kapsamında düzenlenen bilgi yarışmasında okulumuz meslek liseleri arasında Kaman ilçe 1. si olmuştur.İl genelinde yapılacak meslek liseleri arasında bilgi yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.Okulumuz öğrencilerine ve büyük emekleri olan öğretmenlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Kaman Sosyal Hizmet biriminde görev yapan Psikolog Fatma ŞAHİN tarafından ergenlik dönemi, aile içi iletişim ve sosyal medya bağımlılığı semineri verildi.Psikolog Fatma ŞAHİN'e katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü münasebetiyle okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından program düzenlendi.Programda görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde okulumuz tarafından 10. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.Yarışma sonunda 1. 10/A sınıfı 2.10/C sınıfı , 3. ise 10/B sınıfı oldu.1. olan 10/A sınıfına okul idaresi tarafından çeşitli hediyeler verildi.Bu etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan öğrencilerimize, öğretmen arkadaşlara ve okul idaresine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinde vergi bilinci geliştirmek amacıyla eba platformunda yayınlanan vergi konulu videolar okulumuz öğrencilerine izlettirildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle okul idaremiz tarafından çalışan kadın personellerimize pasta ikramı ve çiçekler hediye edildi.Okul kültürü oluşması için çalışan personellerimize moral ve motivasyon açısından güzel bir etkinlik oldu.Okul idaremize bu anlamlı etkinlik için teşekkür ederiz.

Mrt

Sağlıklı Besleniyorum kapsamında 6 mart 2024 Çarşamba günü okul kantinimizde elma günü düzenlendi.Öğrencilerde sağlıklı beslenme yönünde farkındalık oluşturuldu.

Birbirimize Candan Bağlıyız Kan Bağışı Kampanyası

Değişen İklime Uyum: Su Verimliliği

2024 YKS TARİHİ

Kas

Bugün 10 Kasım, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ebediyete göçeli 85 tam yıl olmuştur. Okulumuzda öncelikle saat 09.05 te bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sonra günün anlam ve önemine binaen Arzu YALVAÇ öğretmenimizin ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program sunumu yapıldı. Programda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile alakalı günün anlam önemi le alakalı konuşma, sunum, sinevizyon gösterileri ile birlikte orotoryo ve şiirler okunmuştur. Programda emeği geçen Arzu Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 10 Kasım dolayısıyla öncelikle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü silah arkadaşlarını ve bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve saygıyla anarız.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında 100. yıl logomuzu duvar süsleme olarak okul giriş bölümüne ekledik.

Ekm

Okulumuzda daha önce planlanan Okul Aile Genel Kurul Toplantısı 21.10.2023 Cumartesi günü saat 10:00 da gerçekleştirilmiştir. Toplantımızda Okul-Aile Birliği yetkillileri seçilmiş ve velilerimiz ile birlikte öğretmenlerimiz öğrencilerimiz hakkında bilgi alış verişi yapmışlardır. Velilerimizin bilgilendirilmesi açısından emek ve alakaları için tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.